0
[ 02 04 2019 ]

Fischer TourTruck na Beogradskom sajmu

Fischer kamion na turneji. Budite na licu mesta i iskusite jedinstveni mobilni trening, izložbu i centar iskustva. Instalateri će proširiti svoje stručno znanje na teorijske i praktične teme radeći u malim grupama. DIY entuzijasti će upoznati širok spektar dostupnih rješenja za fiksiranje i mogu lično testirati proizvode. Kao i uvijek,  kompetentnost iskusnih stručnjaka za fiksiranje Fischera će takođe biti na raspolaganju. Steknite znanja i praktične savete od profesionalaca. Multifunkcionalni Fischer TourTruck nudi sve ovo i još mnogo toga. Dođite i pogledajte unutra. 

Beogradski sajam 10.04.2019 od 10 do 18h

Fischer TourTruck je jedinstven i multifunkcionalan: funkcioniše kao mobilna Fischer Akademija za profesionalce i izložbeni centar za mnoga rešenja za fiksiranje koje nude stručnjaci za fiksiranje. Proširivi bočni zidovi Fischer TourTruck-a proširuju jedinstveni svet iskustava koje nudi na ukupno 90m2 na dva nivoa. Dužina TourTrucka iznosi 16,5 m, a visina 6,25 m. Mercedes-Benz Actros polu-kamion, sa 476 KS, demonstrira snagu Fischer Fixings-a.

Produbite svoje znanje, steknite vredne preporuke stručnjaka za pričvršćivanje i testirajte naše proizvode na licu mesta. Fischer TourTruck je pokretni izložbeni centar koji poziva goste da uče, testiraju i pobede.

« Prethodna strana