0
[ 11 06 2018 ]

Održani 8. "Dani otvorenih vrata"

U periodu od 06. do 08. juna 2018. u sedištu našeg preduzeća u Vrčinu održana je osma po redu manifestacija sajamskog karaktera.

 

Ideja za ostvarivanje ovako velikog poduhvata bila je, da se kao i prethodnih godina našim klijentima omogući da bliže upoznaju brendove koje unazad godinama koriste. Klijenti su bili u mogućnosti da bliže upoznaju celokupnu ponudu koju Etaž ima u svojim poslovnicama, takođe su mogli da saznaju sve o kompanijama, proizvodima, novitetima kao i svim ostalim pitanjima za koja im je bio potreban odgovor. U direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanija dobili su sve potrebne informacije.

 

Što u okviru izložbenih štandova, što u infomobilima svoje proizvode ove godine su predstavili preko 25 naših dobavljača Bosch, Caleffi, Centrometal, Esbe, Fischer, Fondital, Grohe, Grundfos, Henco, Herz, Hsg, Interplast, Kantherm, LG Electronics, Limbox, Mikoterm, Oventrop, Rehau, Rems, Sabiana, Simenes, Slovarm, Termorad, Tesa, Tiemme i Tim sistem.

 

Ove godine smo bili u prilici da ugostimo GROHE Truck Tour koji je prvi put u ovom delu Evrope. Posećenost GROHE Truck-a je bila izuzetno velika, a domaćini su potrudili da svim posetiocima ukažu poštovanje i posvete dovoljno pažnje. GROHE je pokazao veliku kreativnost, kvalitet, inovacije i znanje koje može ponuditi našem tržištu. Biti deo ovakve postavke za nas je veoma značajno i korisno. 

 

Takođe sa druge strane našim dobavljačima omogućili smo da se bolje predstave i povežu sa krajnjim korisnicima svojih proizvoda. Tokom trajanja sajma dobavljači su organizovati niz predavanja, promocija, nagradnih igara i treninga.

 

Kompanija Rehau je organizovala takmičenje u brzom lomljenju cevi, nakon čega su pobednicima uručene nagrade.

 

Kompanija Bosch je nagradila najbolje instalatere iz 2017. godine.

 

Kompanija Grundfos je organizovala takmičenje u brzoj montaži svojih proizvoda, a nakon toga su podeljene nagrade pobednicima.

 

Kompanija Herz je organizovala takmičenje u pikadu, a pobednicima su uručene nagrade.

 

Kompanija Centrometal je takođe nagradila 3 najbolja instalatera iz 2017. godine sa putovanjem za 2 osobe.

 

Kompanija Slovarm je organizovala nagradnu igru, a srećni dobitnici su dobili set baterija za domaćinstvo.

 

Sva tri dana koliko je trajala ova manifestacija, u vremenu od 11.00 do 15.00 h održana su stručna predavanja:

 

- Centrometal je predstavio novitete iz proizvodnog programa.

 

- LG je predstavio toplotnu pumpu Therma V, Multi V sistem...

 

- Bosch je upoznao prisutne sa svojom novom toplotnom pumpom, sa solarnim sistemima, sa novim klima uređajem kao i sa ostatkom programa.

 

- Sabiana,Tesa i MTA su predstavili svoj proizvodni program.

 

- Siemens je predstavio programske pakete Siemens opreme, kalorimetre, termometre 

 

  

Svakodnevno po završetku stručnih predavanja i obilazaka štandova, prisutnima je bilo omogućeno da druženje nastave u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku.

 

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

 

 

 

« Prethodna strana